Ipar

2022.07.12. 08:33

Júliusban teljes erővel termelnek Füzesabonyban

A város ipari parkjában tavaly októberben tartották a Tobroco Machinery Kft. csarnokánál a bokrétaünnepet. 

S. S.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Dr. Lévai Pál ügyvezető igazgató portálunknak elmondta: akkor még csak a vázszerkezet látszott, most pedig már egy olyan csarnok áll, amelybe megkezdődött a beköltözés, s próbaüzemet is tartanak. 

Megtudtuk, hogy a 8000 négyzetméteres csarnok kiépült infrastruktúrával rendelkezik, s már nagyon közel van az útépítés is ahhoz, hogy teljesen elkészüljön a létesítmény. A termelés még zajlik az egri üzemben, de ezzel párhuzamosan tart az átköltözés és a gyártás beindítása az új gyáregységben. 

Az igazgató elmondta: 90–95 között van a dolgozói létszám, s a vezetés fogadókész a helyi munkaerő jelentkezésére a Pikopack Zrt. közvetlen szomszédságában megépült új létesítményben, hiszen 150 személyesre szeretnék fejleszteni a gyártóüzemet. 
– Azt várom, hogy júliusban már teljes kapacitással működünk. A hollandiai anyacég mellett a füzesabonyi lesz a legnagyobb gyártóüzemünk Európában – tudatta.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában