Ikarus

2022.07.14. 06:55

Nem mindennapi tetoválás készült az egyik egri szalonban

A különleges műremek viselője ráadásul egy hölgy.

O.N.

Krisztina büszkén viseli a karján az egyedi tetoválását

Forrás: Soós Krisztina

Soós Krisztina régi álma vált valóra: kedvenc autóbuszát viselheti a karján egy elismert tetoválóművész, a Labirintus szalonban munkálkodó Alida jóvoltából. A BRF-911-es rendszámú, helyijáratban közlekedő, eredetileg 280-as típusú Ikarushoz érzelmi szálak fűzik Krisztinát. 

- Egy nagyon kedves ismerősömet körülbelül 15 évig szolgálta az említett busz, amit a kétezres évek elején "klasszikosítottak". Ez azt jelenti, hogy a 280-as kapott egy úgynevezett "faceliftet", így a classic-okra, vagyis a c56-osokra hasonlít. Édesapám szintén nagy járművekkel dolgozik. Ebből következik, hogy már egészen korán, gyerekkoromban kialakult a kötődés a pöfögő monstrumok iránt. Egyébként sokat töprengtem azon, hogy milyen is legyen pontosan az ábra, amit a karomon viselhetek. A legnagyobb dilemmát az adta, hogy nehezen tudtam dönteni a színes és a fekete-fehér variációk között.

Krisztina mutatja az elkészült alkotást.
Forrás: Soós Krisztina

Elárulta, hogy a rendszámtáblát tartó állatka sokaknak nem véletlenül ismerős. A "Túl a sövényen" című animációs film adta számára az ötletet, mert szerinte a mókus személyisége hasonlít a sajátjára: folyton pörög. 
A szeretett busz két évvel ezelőtt indult utoljára járatba, mert eljárt felette az idő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában