Jótékonyság

2022.07.19. 14:01

Kispályás futball segíti az egri kórházat

Fociból, hűtőmágnesből jutott adomány a gyerekosztálynak.

Sz. M. L.

Átvették az adományt

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

– Július 2-án, az egri Kemping Sporttelepen tartottuk az I. Hollywood-kupa kispályás focitornát, amelyre huszonnégy csapatot vártak a házigazdák. A rendezvény logójával ellátott hűtőmágneseket kínáltunk ezer forintos darabáron az adakozni vágyóknak. Az adományból származó teljes bevételt, összesen kettőszáz-huszonötezer forintot az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztályának ajánljuk fel – mondta kedd délután Bata Árpád szervező. Kiemelte, nem csak azt tartják fontos célnak, hogy újra életet leheljenek az egri kispályás futballba, hanem emellett embertársaik segítése is fontos szempont a mindennapokban.

Dr. Mátrai Zsolt, a gyermekosztály főorvosa és dr. Thummererné Rebicsek Rita ápolási igazgató vették át a felajánlást. A főorvos elmondta, jelenleg szerencsére minden eszköz rendelkezésre áll az osztályon amire szükségük lehet, így vásárlást jelenleg nem terveznek, az adomány egy részét rekreációs célokra használják fel az osztályon. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában