Játszótér

2022.07.03. 19:38

Közel fél milliót gyűjtöttek a bodonyi adománynapon

Közel fél millió forint, egészen pontosan 470 ezer forint gyűlt össze a faluban a szombaton megrendezett adománynapon, amelyet azzal a céllal szerveztek, hogy a gyerekeknek épüljön egy korszerű játszótér.

B. K.

Lehetett válogatni a programok között

Forrás: Vincze János/Facebook

Mint azt Vince János polgármestertől megtudtuk, helyi kézművesek és termelők is részt vettek a vidám, programokkal teli, családi napon. Az érdeklődők kóstolhattak és vásárolhattak helyi készítésű szörpöket, lekvárokat, mézet, de Les Norbert fazekasmester legszebb darabjaiból is válogathattak, aki bemutatót is tartott az arra kíváncsiaknak. 

A programok délelőtt kezdődtek zenés reggeli tornával, majd kézműveskedhettek, pónilovagláson, traktoros falunézésen, vetélkedőkön vehettek részt. Ebédre báránypörkölt készült és cigánykáposzta bodakkal.


A programokon és az ebéden támogatójegy vásárlásával lehetett részt venni. Mivel a nap folyamán a résztvevők és a helyi vállalkozók felajánlásainak köszönhetően szép összeg gyűlt össze, egy lépéssel közelebb kerültek a cél megvalósításához, így még idén megvalósulhat a bodonyi gyerekek álma.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában