Közlekedés

2022.07.11. 14:08

Megszűnik a forgalomkorlátozás az egri Várállomásnál

Július 18-tól ismét forgalmirend-változásra kell számítaniuk az egrieknek a Várállomás környékén.

HEOL

Hamarosan szabadon hajthatnak az autósok

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

– A csomópont átépítési munkálatai a következő ütemhez érkeztek, amelynek során az eddigi ideiglenes forgalomtereléseket megszüntetik – tájékoztatta portálunkat a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF)

A Vécseyvölgy utcán kétoldali útszűkületet alakítanak ki a kétirányú forgalom biztosításával, sebességkorlátozással. Ez a forgalmi rend várhatóan 4 héten keresztül biztosítja a kivitelező számára a munkaterület megközelítését.

Változások a közlekedésben
Forrás: nif.hu

Július 18-tól azonban a korábbiakban bevezetett valamennyi korlátozást feloldják, így újra járható lesz Vécsey Sándor utca és a Vécseyvölgy utcai vasúti átjáró.

A projekt során a jelenlegi balesetveszélyes csomópont 360 méter hosszon átépül. A gyalogosok biztonságos közlekedése érdekében a csomópont környéken összesen hat helyszínen, a Vécseyvölgy u. – Gárdonyi Géza u. – Zoltay István u. csomópontjában négy, a Vécsey Sándor u.-Dézsmaház utca kereszteződésében két gyalogátkelőhelyet alakítanak ki.

A fejlesztés a Technológiai és Ipari Minisztérium megbízásából, a NIF Zrt. beruházásában hazai forrásból valósul meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában