Motorosok

2022.07.27. 18:05

Újra feldübörög a siroki völgy

Szerdától vasárnapig a motorosoké lesz a park.

B. K.

A korábbi találkozók is jól sikerültek 

Forrás: HMH

Két esztendő elteltével ismét benépesülhet a Kútvölgyi Szabadidő Park a motorozás szerelmeseivel. A motoros hét július 27-én, szerdán kezdődik és egészen vasárnapig tart. A szervezők azt ígérik, hogy ezúttal is fergeteges koncertek, bemutatók követik egymást. A hét során színpadra lépnek a legnagyobb hazai rockbandák, köztük az Aurora, a Road, Ganxsta Zolee, de nem maradnak el a látványos versenyek sem. Lesz sétarepülés, rockdiszkó, és hideg sörből sem lesz hiány, az első ezerötszáz vendéget is ezzel köszöntik. 

A siroki fiatalok egy csoportja a rendezvény előtt arra vállalkozott, hogy önkéntes munkában rendbe teszik a terület egy részét. Bujáki Márk és csapata a park bejáratát és a kerítését újították fel, festették újra. 

Megtudtuk, hogy az ötletüket Tuza Gábor polgármester is támogatta, faanyagot ajánlott fel a munkálatokhoz. A park egyébként kedvelt helye nemcsak a motorosoknak, év közben is sok turista keresi fel. Családi és baráti összejövetelek, szabadtéri ünnepségek, sporteseményeknek helyszíne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában