Celebmustra

2022.08.21. 20:00

5 híresség, 5 poszt - Mindig van új a nap alatt!

Heves megye hírességei szorgalmasan osztják meg a mindennapjaikat különféle posztokban, hogy a követőik ne unatkozzanak.

HEOL

Az egri születésű Oczella Eszter ezen a héten is megmutatta szemrevaló alakját. Jól látszik a rengeteg a munka, amit a testére fordít, kapja is a bókokat rendesen. 

Az egri születésű Európa-bajnok, junior világbajnok magyar snowboardos, Gyarmati Panka élete hamarosan a feje tetejére áll - közölte sejtelmesen az Instagramon. Hogy mi lehet az? Nem tudjuk, de már nagyon várjuk a bejelentést.

Az Exatlon műsorvezetője, az egri kötődésű modell, Nagy Réka a Miss Balaton versenyének az egyik mentora volt ebben az évben, amelyről egy szívet melengető fotóval emlékezett meg. 

A korábbi Exatlon-versenyző, a kickbox-világbajnok Rákóczi Renáta egy Instagram-bejegyzéssel kívánt boldog születésnapot a 123 ezres követővel rendelkező Esztergályos Patriknak.

A domoszlói Road zenekar pedig a Műegyetem Rakpartra csábította az ünnepelni vágyókat augusztus 20-a alkalmából.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában