Celebmustra

2022.09.04. 20:00

5 híresség, 5 poszt - A fittségre és a kikapcsolódásra helyezték a hangsúlyt a Heves megyei celebek

A sport és az egészséges életmód továbbra is fontos szerepet játszik az Insta-sztárok világában, de utazni is nagyon szeretnek.

HEOL

Oczella Eszter még mindig bomba formában van. Az egri születésű nő ezen a héten is megmutatta szemrevaló alakját, amit a rajongók imádnak.

Az egri születésű Európa-bajnok, junior világbajnok magyar snowboardos, Gyarmati Panka sportolásra ösztönzi a követőit az Instagramon.

Lola szombaton arról posztolt, hogy a szülővárosában Hatvanban koncertezett, majd másnap a testvérével együtt Hollókőre látogatott. Mint írta: ha elcsendesedésre vágyik, mindig ezt a helyet választja.

A TV2 Város vs Vidék című műsorában izgulhattunk legutoljára az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem irodavezetőjéért, a korábbi Exatlon-játékosért, Kővári Viktorért.

A pétervásárai származású Szabó Boglárka az egyik legfelkapottabb Insta-sztárok közé tartozik a több, mint 103 ezres követő táborával. Legutóbb Törökországban állt modellt egy egzotikus fotó kedvéért. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék#celebmustra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában