Kikapcsolódás

2022.09.20. 09:26

Bélapátfalva értékeit ünneplik a városban, remek programokkal készülnek

Értéknapokat tartanak Bélapátfalván szeptember 23-án és 24-én.

HEOL

Pénteken 9 órára a 15 kilométeres Bél-kő túrára várják a természetjárókat, 14 órakor pedig Forrástúrára lesz lehetőség. Utóbbi 12 kilométer hosszú, érinti a Gyári-tavat és a Gilitka kápolnát.

Szombaton a Gesztenyés Kiállítóházban lesznek programok. Tíz órakor laskát sütnek a Napsugár Nyugdíjas Klub tagjai, 11 órakor pedig kézműves foglalkozások kezdődnek és bemutatják a keménycserép gyártás emlékeit. Délután fél egykor az Agria Vegyeskar, majd a helyi Gyöngyperje Hagyományőrző Néptánccsoport ad műsort. Fölavatják a Kacsa mozdonyt, majd a B-Dance Tánccsoport, a Mikófalvi Népi Együttes, utánuk pedig Kiss Alexandra lép föl. Este hattól Peller Anna és Peller Károly operett slágereket énekel.

Kalácssütő versenyt is tartanak, édes és sós kategóriában is lehet nevezni szeptember 19-én, hétfőn 15 óráig a közösségi médiában a Bélapátfalva Város Hivatalos Turisztikai oldalára küldött jelentkezéssel. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában