Szakma

2022.09.16. 18:41

Mesterségek, életpályák testközelből: választani segítettek Egerben + fotók

Szakmabemutatókkal, pályaorientációs tanácsadással, felnőttképzési- és állásajánlatokkal várta az érdeklődőket a Szak(ma)kör - Légy a munka részese, vár rád Heves megye! elnevezésű program az Eszterházy téren pénteken.

M. H.

Szak(ma)kör pályaorientációs tanácsadás Egerben

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

A megnyitón dr. Juhász Attila Simon, a Heves megyei közgyűlés elnöke elmondta, nagy igény van a szakképzett fiatalokra, hiszen a megye iparosodott, s jelentős az agrárium is. Ignácz Balázs főispán hozzátette, hogy a munkavállalók és a munkáltatók találkozzanak, szükség van ilyen rendezvényekre. Dr. Csáfor Hajnalka, az egri egyetem rektorhelyettese elmondta, régiós tudásközpontként fontos számukra, hogy lehetőséget adjanak a továbbtanulásra illetve az átképzésre is.

Kinn volt mások mellett a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság, a megye több szakképzési intézménye, az Eszterházy Katolikus Egyetem és katonai toborzó iroda is. A csecsemőgondozás alapjaitól, szépészeti bemutatókon át, fegyverbemutatóig sok pálya képviselővel meg lehetett ismerkedni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában