Közösség

2022.10.21. 07:34

Aranylakodalmat ültek Makláron, a népdalkör és a nyugdíjas klub is ünnepelt

Húsz éve már, hogy megalakultak.

Sz. M. L.

Forrás: Beküldött

Október 8-án ünnepelték a Maklári Nyugdíjas Klub valamint a Maklári  Búzavirág Népdalkör huszadik évfordulóját illetve az idősek napját.  Havasi Lászlóné, a 108 tagú nyugdíjasklub vezetője elmondta,  zsúfolásig megtelt a település közösségi háza.

– Vámosi Lászlóné korábbi vezető beszélt a klub és népdalkör múltjáról és  jövőjéről. A megjelenteknek ajándékkal is kedveskedtünk, egy DVD-t kaptak amelyen a népdalkör fellépéseit láthatják 2007-től napjainkig - osztotta meg Havasi Lászlóné. 

- Két pár aranylakodalmát is ünnepelte az eseményen, Garamvölgyi István és felesége illetve Lakatos Sándor és neje. A Búzavirág Népdalkör színes dalcsokorral kedveskedett az 50 éves évfordulósaknak. Sok köszönetet kaptak a klub segítői. A délutánt műsor színesítette, operettslágereket, nosztalgia dalokat adott elő Simon Zsóka dalénekes, végül vacsorával zárult az esemény, amellyel az önkormányzat kedveskedett. A menü mellé a házassági évfordulósok ajándék bora dukált s egy óriási, 120 szeletes tortát is felvágtunk. Ez évfordulós klub és aranylakodalmasok ajándéka volt a tagság felé. A jó hangulatú, színvonalas eseményre jó szívvel emlékezhetnek a tagok – részletezte.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában