Tanítsunk Magyaroszágért

2022.10.06. 17:41

Az első osztály már el is ballagott a mentor programnak hála Heves megyében

Az iskolák és a diákok is egyre lelkesebben várják évről-évre a program folytatását, hiszen egyre jobb az együttműködés, kialakult rendszere lett az iskolák életében a mentorálási folyamatnak.

M. H.

Forrás: Shutterstock

A Tanítsunk Magyarországért (TM) program keretében az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem a Pedagógusképző Központ koordinálásával és hat lelkes oktatóval Poroszlón, Kerecsenden, Gyöngyösorosziban, Gyöngyöspatán, Besenyőtelken és Kömlőn szervezi a mentorálási tevékenységet – írja az egyetem honlapján.

Erre a hat településre érkezett ebben a félévben 17 új mentor, akik a TM tábor keretében együtt készültek fel a mentorálási munkára. A tábor második napján a teljes mentorcsapat részt vett, hogy a tapasztalt mentorok megoszthassák tapasztalataikat a most belépőkkel. A TM csapata büszke lehet arra, hogy az első mentorált osztályok már elballagtak, és mind tovább is tanultak. Az egyetem részéről Czövek Andrea, Dorner László, Fürné Mosoni Anita, Kovács Enikő, Majorosné Kovács Györgyi, Varga Éva segíti a mentorok munkáját és koordinálja az iskolákkal való együttműködést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában