Fesztivál

2022.10.12. 13:45

Ezrek buliztak és itták a sört a hatvani Népkertben

Minden korosztály megtalálta a neki való elfoglaltságot a múlt hétvégi fesztiválon.

T. O.

Horváth Charlie is fellépett a fesztiválon

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

Több ezren látogattak ki az elmúlt hét végén az immár tizenegyedik alkalommal megrendezett, kétnapos sörfesztiválra a Népkertbe. A fűtött, csaknem kétezer négyzetméteres sátorban neves fellépők – mások mellett a Honeybeast, Horváth Charlie, az LGT Zenevonat muzsikusai Karácsony Janóval – szórakoztatták a közönséget. 

A helyi előadókat egy viszonylag új formáció, a The Catzz elnevezésű blues-rockabilly banda képviselte, amit Gálik Tamás és Szabó „Rockin’ Pepax” Péter alapított. Mindkét napon retródiszkó zárta a programot, hogy a nosztalgiázni vágyó a táncos lábúak is jól érezzék magukat. Az eseményen négyfajta hatvani sert s még további, több mint húsz sörkülönlegességet kóstolhattak meg az érdeklődők. 

A megújult, visszaváltható repoharakat idén QR-kóddal is ellátták, ami beolvasás esetén a város programjainak oldalára kalauzolta az érdeklődőket. Mindezeken túl a helyszínen látványos vidámparki játékok sorakoztak fel a kicsik legnagyobb örömére, de árusok, büfék, hűtött italok is várták a megjelenteket. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában