Év végi ünnep

2022.10.11. 08:50

Lesz Eger Advent – már keresik a város karácsonyfáját

Árusok jelentkezését várják, és 12 méteres fenyőt keresnek.

Sz. M. L.

Idén is lesz Eger Advent

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

A Városgondozás Eger Kft. a Dobó térre nagyjából 12 folyóméter magasságú fenyőfát keres, amely a tér ünnepi hangulatához méltó módon illeszkedik. A fa kivágásának és elszállításának költségét a Városgondozás Eger Kft. vállalja. Érdeklődni a 06-30-884-8372-es telefonszámon, vagy a [email protected] elérhetőségeken lehet.

Már az árusok jelentkezését is várják az Adventi Vásárra, amelyet november 18. és december 24. között rendeznek meg a Dobó tér és a Zalár út környékén.

Az Adventi Vásáron a hagyományos ajándéktárgyak és az újragondolt, modernebb formába öntött népművészeti tárgyak is helyet kapnak az ételek, italok és egyéb karácsonyi csemegék mellett. Az Agria Film Kft. várja kézművesek, népművészek, iparművészek, kézműves élelmiszerkészítők jelentkezését október 20-án 16 óráig a faházakra – írták.
Egyébként már a szilveszteri kellékek árusításához kapcsolódó jelentkezésre van lehetőség az [email protected] e-mail címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában