Közmeghallgatás

2022.10.26. 14:25

Megbeszélhetik közös ügyeiket Kerecsenden

B. K.

Forrás: Barta Katalin/Heves Megyei Hírlap

Közmeghallgatást tartanak a Közösségi Házban október 27-én, este hat órától - hívják fel a figyelmet a település közösségi oldalán.  Várják mindazokat, akik szeretnének tájékozódni az önkormányzat idei esztendőben elvégzett munkájáról, a jelenlegi helyzetről, s a kilátásokról. 

A fórumot megelőzően ugyanazon a helyszínen, délután négy órától testületi ülést is tartanak a képviselők. Ezen Sári László polgármester számol be a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és az előző testületi ülés óta tett intézkedésekről, majd tájékoztató hangzik el a Kerecsendi Magyary Károly Általános Iskola 2021/2021. nevelési évben végzett munkájáról és az új nevelési év terveiről. Ballagó Zoltán egri tankerületi igazgató és Palkovics Péter igazgató szólnak a témáról. 

Barna Erika óvodavezető a Berekerdő Óvoda 2021/2022. nevelési évben végzett munkájáról és az új nevelési év terveiről számol be.  Szó lesz még a kerecsendi civil szervezetek 2022. évi támogatásáról. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában