Gyász

2022.10.15. 07:38

Meghatóan búcsúznak az anyák, az elhunyt hatvani szülészorvostól

Anyák, nagymamák, kismamák, gyerekek kedves emlékeiket felidézve búcsúznak az elhunyt szülészorvostól.

Fotó: Shutterstock

Az én gyermekeim is nála születtek! Köszönöm hogy ismerhettem! Nagyszerű Ember és Orvos volt egyben! Nagyon sajnálom hogy távozott! Angyalok kísérjék őt haza égi hazájába! Béke legyen Önnel Főorvos Úr! - ilyen és ehhez hasonló búcsúszavak sorjáznak a hatvani Albert Schweitzer Kórház FBposztja alatt, amelyben Dr. Papp József (1941-2022) szülész-nőgyógyász, aneszteziológus főorvos halálhírét jelentették be a napokban.

 

„ Sajnálattal és mély megrendüléssel tudatjuk, hogy intézményünk egykori nagy megbecsülésnek örvendő kollégája távozott közülünk. Dr.Papp József (1941-2022) szülész-nőgyógyász, aneszteziológus az Albert Schweitzer Kórház - Rendelőintézet Szülészet -nőgyógyászati osztályán több évtizeden keresztül dolgozott főorvosként. Egyike volt azon orvosoknak, akik a kórház jelenlegi épületének megnyitásától az egész pályafutását intézményünkben töltötte. Kimagasló szülészeti és nőgyógyászati tevékenységét, nagy szakmai felkészültséggel, óriási elhivatottsággal végezte. Mind a betegek, mind kollégai körében határtalan inteligenciájáról, udavariasságáról, empátiájáról vált ismertté. Orvosként, munkatársként, egyénisége példaértékű volt az egészségügyi pályán. Nyugodjon békében!” – írja a kórház búcsújában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában