Könyvtár

2022.10.27. 12:04

Érdekes programokkal készül az egri könyvtár október végén is

Csütörtökön és pénteken könyvbemutatóra, angol és társasjáték klubra valamint családos programra várja látogatóit a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár.

B. D.

Az egri Bródy Sándor Könyvtár

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Csütörtök délután három programmal is készül az egri könyvtár. A Tea&Talk klubon az angol nyelv gyakorlása lesz a középpontban közös beszélgetésen keresztül. Az ingyenes gyakorlási lehetőség nyugodt környezetben és kellemes társaságban valósulhat meg a bibliotékában. A gyakorlásban Cutland-Molnár Erika és Őrsiné Mohl Szilvia lesz a résztvevők segítségére délután 2 órától.

Bocsi János 150 év Füzesabonyban 1. részének kötetbemutatóját délután fél 5-kor tartják. A könyv Füzesabony geológiájáról, földrajzáról és a város történetéről szól a nagyhetényi Papp főjegyzők idejében. A bemutatón részt vesz Bocsi János helytörténész, a beszélgetőtárs Szécsényi Orsolya könyvtáros lesz.

Mesetár is lesz, melyen mese, játék és kézművesség várja a családosokat. Ez alkalommal a résztvevők a Király kis Miklós népmesét hallgathatják meg, ami a Napról, a Holdról és a csillagokról szól majd. A felolvasás után is folytatódó ingyenes foglalkozásra az óvodás, kisiskolás gyermekeket és családtagjaikat várják a szervezők. A rendezvény délután 5 órától lesz a Felnémeti fiókkönyvtárban.

Pénteken 2 órától pedig Klub délutánt tartanak, ahol olyanok részvételére számítanak, akik szeretnek társasozni, és kipróbálnának új, izgalmas témát feldolgozó játékokat. A könyvtári tagok részére ingyenes a részvétel, az esemény az Egri Társasjáték Klub szervezésében valósul meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában