Szociális munka

2022.11.18. 15:02

A legelesettebbeket segítő embereket ismerték el az egri megyeházán

A szociális munka napjához kapcsolódóan a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság megyei ünnepségek keretében köszöntötte az ágazat dolgozóit. A legkiválóbb Heves megyei szakdolgozók november 18-án vehették át az elismeréseket Egerben, a megyeháza Telekessy termében.

HEOL

Sinka Zsolt SZGYF Heves Megyei Kirendeltségének igazgatója, Borosné Czibik Katalin, Gonda László, Szabó Lászlóné Almási Zsuzsanna, (Forgó Ferencné nem tudott részt venni az eseményen)

Forrás: Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság, Heves Megyei Kirendeltség

A rendezvényen tolmácsolták dr. Simon Attila István főigazgató üdvözlő szavait, melyben köszönetet mondott az ágazat dolgozóinak, akik számára a gondoskodás valódi küldetés. Sinka Zsolt, az SZGYF Heves Megyei Kirendeltségének igazgatója is megköszönte az odaadó munkát. Nagyrabecsülését fejezte ki a segítő szakembereknek, akik empátiával, szakmai alázattal tevékenykednek az idősekért, a gyermekekért, sérült emberekért, a szenvedélybetegekért.

Elismerés járt a kivételes munkavégzésért
Forrás: Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság, Heves Megyei Kirendeltség

Példaértékű hivatástudattal, emberséggel végzett munkájáért főigazgatói dicséretetben részesült: Forgó Ferencné, a csányi székhelyű Heves Megyei Fenyőliget Egyesített Szociális Intézmény gondozója, Szabó Lászlóné Almási Zsuzsanna, az egri Heves Megyei Harmónia Egyesített Szociális Intézmény ápolója, illetve Borosné Czibik Katalin, a Heves Megyei Gyermekvédelmi Központ Hevesaranyosi Lakásotthonának gyermekfelügyelője.

Továbbá elismerésben részesült Gonda László zenész, előadóművész is, aki évek óta önzetlenül segíti, támogatja a füzesabonyi székhelyű Heves Megyei Aranyhíd Egyesített Szociális Intézmény lakóit.

A Belügyminisztériumban ünnepélyes keretek között Pro Caritate díjjal ismerték el Tatai Edina, a Heves Megyei Aranyhíd Egyesített Szociális Intézmény intézményvezetőjének munkáját, valamint Szociális Munkáért díjban részesült Hudákné Sas Judit, a Heves Megyei Bélapátfalvai Idősek Otthona és Támogatott Lakhatás ápoló munkatársa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában