Díj

2022.11.07. 08:29

Decemberig lehet jelölni a legkiválóbb gyöngyösi sportolókat

December 5-ig várja a felterjesztéseket az önkormányzat a több kategóriában odaítélendő Év Sportolói, illetve az Év Sportszakembere kitüntetésekre, adta hírül a városháza.

Sz. Sz. I.

Az Év Sportolói díj májusi ünnepélyes átadása

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A képviselő-testület a város sportmozgalmában kifejtett kimagasló sportmunka, továbbá a kimagasló sportteljesítmények elismerésére adományozhatja a díjat. A kitüntetés gyöngyösi sportegyesület vagy sportszervezet színeiben az előző évi felterjesztési határidőt követően aktívan versenyző sportolónak, s az ilyen feltételek mellett versenyző, minimum két főből álló csapatnak ítélhető oda. Évente legfeljebb hat kitüntetés adható, a női, férfi-, illetve csapat-, valamint az utánpótlásleány-, -fiú-, továbbá csapatkategóriákban egy-egy. 

Az írásba foglalt, indokolással ellátott, a felterjesztő és a kitüntetésre javasolt személy vagy közösség elérhetőségét tartalmazó javaslatokat Hiesz György polgármesternek címezve lehet benyújtani az önkormányzat címére.
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában