Zárva

2022.11.07. 10:03

Miért kapott mattot a parádsasvári kastélyhotel?

A parádsasvári kastélyszállóra egy időre lakat kerül az égbe szökő rezsiárak miatt, ezt portálunk is megírta. A Szabad Föld hetilap a napokban riportban foglalkozott a témával, az okokat kutatva.

HEOL

Nyáron derűsebb volt a kép

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Portálunk is megírta, hogy kényszerűségből átmenetileg nem működik Parádsasvár ikonikus szálláshelye. Az országos hetilap riportjában ennél többet is megtudunk a nehezen meghozott döntés hátteréről. 

Egy időre bezár a Mátra büszkesége, az ötcsillagos parádsasvári kastélyszálló. Október végén lekapcsolják a méregdrága fűtést, és onnantól egy hónap alatt kihűl a négy szinten 8000 négyzetméteres, néhol 5-6 méter belmagasságú termekkel szabdalt épület, és akkor aztán tényleg bivalyerős hercegi csók szükségeltetik ahhoz, hogy Csipkerózsika-álmából újra föléledjen - írja a napokban megjelent olvasmányos riportjában a Szabad Föld. A szerző, Varga Attila nemcsak a rezsiválság következményeit tárja fel, de a kastély fordulatos történetébe is bepillantást nyújt.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában