Kuriózum

2022.11.02. 11:02

Mostantól Egri Bikavért iszik a Galaxis őrzőinek sztárja is

Nyitrai Zsolt újabb kuriózumról számolt be az Egri borvidékről.

HEOL

Nyitrai Zsolt

Forrás: Nemes Róbert/Heves Megyei Hírlap

– A Gárdonyi 100 összefogás borokból mindössze 1552 készült, és természetesen 1552-es egri díszpalackba töltötték azokat. Limitált széria, különleges kivitelben. A superior minőségű Egri Csillaggal az író halálának 100. évfordulója előtt tisztelegnek a hegyközség borászai – kezdte bejegyzését saját Facebook-oldalán Orbán Viktor főtanácsadója, kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki biztos.

– Nagy örömömre a napokban találkoztam Dave Bautistával, a Galaxis őrzői című film színészével, és kapva az alkalmon meg is ajándékoztam egy palackkal a limitált borból – tette hozzá bejegyzésében Nyitrai Zsolt.

A Gárdonyi 100 Egri Csillag Superior korlátozott számban megvásárolható az egri vár tövében található Egri Csillag Pálinka és Borpatikában. A borok bevételének 50 százalékát a Gárdonyi Géza Emlékház részére, míg a másik 50 százalékát az Egri borvidék marketingjére fordítjuk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában