Ünnep

2022.12.13. 18:18

A szívüket díszbe öltöztették a gyöngyösi otthon idős lakói, akik immár relaxálhatnak is + fotók

Új relaxációs szobát kaptak az idősotthon lakói karácsonyra

Sz. Sz. I.

Domoszlai Sándor magánénekes énekelt az időseknek

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Kedden karácsonyi ünnepséget rendeztek Gyöngyösön, a Kistérségi Humán Szolgáltató Központ Idősek Bentlakásos Otthonának gondozottai számára. Maka Piroska, a központ igazgatója köszöntőjében arról beszélt, hogy az intézménybe belépve érezni lehet a szeretetet. Mint mondta, a szeretet összetartó erő. Nagyné Lőrinc Andrea intézményegység-vezető szerint karácsonykor nemcsak szép ruhába bújnak az emberek, de a szívüket is díszbe öltöztetik. 

– Idén is írtunk a Jézuskának, s most is megkaptuk tőle, amit kívántunk. Végre elkészült a relaxációs szoba, amely alkalmas lesz többek közöt zene-, illetve fényterápiára kényelmes ágyakkal, lábtartó zsámolyokkal – részletezte Nagyné Lőrinc Andrea.

Kárpáti István alpolgármester az önkormányzat nevében köszöntötte az otthon lakóit. Arról beszélt, közös felelősségünk az, hogy gondtalanul élvezhessék a gondozottak a megérdemelt ittlétet. Az ünnepi műsorban Domoszlai Sándor magánénekes karácsonyi dalokat és operettrészleteket adott elő, majd finomságokkal vendégelték meg a lakókat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában