Advent

2022.12.22. 13:16

Betlehemessel zárult a felső-mátrai adventi rendezvénysorozat

Telt házas rendezvények voltak a fénytorony világánál.

Sz. Sz. I.

Képaláírás: A pestszentlőrinciek buzai betlehemese Mátraszentimrén

Forrás: Mátraszentimre önkormányzata

A múlt hétvégén befejeződött Mátraszentimrén az Advent a hegyen elnevezésű rendezvénysorozat, tájékoztatta portálunkat Előházi Péter polgármester. 

– A harmadik, záróelődáson a Pestszentlőrinci Főplébánia hívei hoztak el a Felső-Mátrába egy igazi interaktív buzai betlehemest. Nagy sikert aratott a műsoruk, hiszen a közönség soraiban ülő gyermekeket is bevonták a játékba, akik boldogan vállalták a pásztorok és angyalkák szerepeit.
– Ezen a hétvégén ismét kisorsoltunk egy ajándékcsomagot az adventi ablakdíszítőink közül, ezúttal a Mátraszentimre, Deák Ferenc utca 50. szám alatti ablakocska tulajdonosa lett a nyertes. Fantasztikus adventi zenés estéken vagyunk túl. Hálásak vagyunk a vendégeinknek, a Felső-Mátra lakóinak, az erre járó látogatóknak, és azoknak, akik csak azért jöttek Mátraszentimrére, hogy velünk készüljenek az ünnepekre. Legnagyobb örömünkre minden hétvégén megtöltöttük az általános iskola nagytermét. Köszönjük a BéTervnek, a Papagáj Presszónak, a Pálos Fogadónak a forró italokat, Eni manóinak a kedves ajándékokat, és a Glansya Fényszerviznek a fantasztikus 3D fénytornyot, ami bevilágította az egész Felső-Mátrat – összegezte Előházi Péter.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában