Ügyintézés

2022.12.25. 06:55

Éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is ingyenesen hívhatja a 1818-as telefonszámot

Ezt teheti, ha kérdése van a kormányablakokban intézhető ügyekkel kapcsolatban.

B. K.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Bizonytalan, hogy hová forduljon a kérelmével, hogyan intézheti ügyét leggyorsabban, mit kell magával vinnie, milyen adatokat kell megadnia, milyen mellékleteket kell benyújtania?

Az ügyfelek személyes adatainak védelme érdekében a kormányablakokban dolgozó ügyintézők telefonon nem adhatnak felvilágosítást a folyamatban lévő konkrét ügyekben és az időpontfoglalásban sem tudnak segíteni. Ráadásul a kormányablakok telefonon történő megkeresése hátráltatja a személyesen megjelent ügyfelek gördülékeny kiszolgálását. Hová érdemes akkor fordulni?

A kormányablak személyes felkeresése előtt mindenképp érdemes tájékozódni, a Kormányzati Ügyfélvonal munkatársai a hét minden napján 0-24 órában fogadják az ügyintézéshez kapcsolódó hívásokat és a fentiekhez hasonló kérdésekre szakszerű választ adnak, továbbá segítenek, ha a személyes ügyintézéshez időpontot szeretne foglalni.

Az ügyintézésre vonatkozó részletes tájékoztatók elérhetők továbbá a mo.hu oldalon, ahol számos ügyben már online is benyújthatja a kérelmét és kényelmesen foglalhat időpontot. A kormányablakok nyitvatartásával kapcsolatos információkat a kormanyablak.hu oldalon találja – hívta fel a figyelmet a Heves Megyei  Kormányhivatal.
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában