Ünnep

2022.12.16. 18:18

Hatvanban együtt előkarácsonyozott a három nyugdíjas klub tagsága

Hatvanban a város nyugdíjas klubjai nem csak külön-külön készülnek az ünnepre, hanem közös karácsonyvárást is tartanak évről évre.

T. O.

Együtt karácsonyoztak

Forrás: Albert Péter

Az idén is így történt: a tagok a Nagy Endre Rendezvényteremben gyűltek össze, hogy kellemes órákat töltsenek együtt, s átadják egymásnak jókívánságaikat.

A több mint háromszáz megjelentet Horváth Richárd polgármester üdvözlő szavai fogadták – a városvezető az önkormányzat nevében ajándékkal is kedveskedett mindenkinek –, majd színvonalas produkciók szórakoztatták a szépkorúakat. Fellépett az Aradi-Varga humorista duó, valamint a több mint tíz évvel ezelőtti tehetségkutató énekes sztárja, László Attila is. Ő ma is népszerű a környéken, hiszen Hatvan erdélyi testvérvárosából, Kézdivásárhelyről származik, s rövid ideig a Bajza-gimnázium tanulója is volt.

Miután a településen működő három nyugdíjas klub vezetői beszámoltak az elmúlt esztendő történéseiről, majd megosztották a jelenlévőkkel a jövőbeni terveket, a rendezvény hangulatos ebéddel és vidám eszmecserével folytatódott. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában