Mesejáték

2022.12.06. 20:04

Nagy utat tett meg a Mikulás az egri nagycsaládosokhoz

Zenés mesejátékkal kedveskedtek a gyermekeknek.

sz. M. L.

A kicsik nagyon élvezték a találkozást

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Maga a Mikulás adta át az ajándékokat kedd délután a Civil Házban azoknak a gyerekeknek, akik a Nagycsaládosok Egri Egyesülete által szervezet esten részt vettek. A Babszem Jankó Gyermekszínház két művésze is meglepte a kicsiket, zenés mesejátékot adtak elő. 

– Tegnapelőtt már találkoztam a Mikulással Felvidéken. Teljesen logikus, hogy Lappföldről ide érjen Egerbe ma estére, tegnapelőtt már Felvidéken kellett lennie – mondta a gyermekeknek még a télapó érkezése előtt Habis László, az Egri Lokálpatrióta Egylet elnöke. Az esemény az egylet támogatásával valósult meg. Habis László kiemelte, igyekeznek minden korosztálynak, a kisgyerekeknek és a tiniknek, s a felnőtteknek is programot szervezni. Emlékeztetett arra, hogy hamarosan az idei Eger csillaga szavazás kezdődik.

Rázsi Botond, a nagycsaládosok egyesületének elnöke felidézte, hogy idén a gyerekekkel már jártak állatkertben, tartottak nyári tábort, családi napot, ellátogattak a Bükki Csillagdába, illetve idén még egy családi mozit is terveznek. Elmondta, hogy már a jövő évi program is körvonalazódik, tavasszal egy vártúrára szeretnék vinni a családokat, a Nemzeti együttműködési Alapból pedig egy pályázat révén valósulhat meg, hogy kulturális intézményekbe látogassanak és megismerjék azok működését.


 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában