Tájékoztatás

2022.12.21. 19:38

Újabb a dél-hevesi térség településeit érintő támogató döntések születtek a TOP Plusz-programban

A TOP Plusz élhető települések pályázati kiírásában újabb döntéseket hozott az irányító hatóság, ezúttal a dél-hevesi térség 10 települése összesen 3 milliárd 172 millió forint értékben nyert támogatást.

HEOL

Szintén ezen térség további tíz települése összesen 1,49 milliárd forintot költhet gyermeknevelést támogató intézmények, azaz óvoda és bölcsőde fejlesztésére. Így ebben az évben már közel 28 milliárd forintról születtet döntés a Heves megye TOP Plusz forrásainak tekintetében – minderről Szepesi Ádám, a Heves Megyei Önkormányzat kabinetvezetője tájékoztatta portálunkat szerdán.

Mint közölte, a Heves Megyei Önkormányzat foglalkoztatási, gazdaságfejlesztési paktumát 830 millió forint további forrással segíti a kormányzat.

Költségnövekményekre több mint 858 millió forint plusz támogatáson öt település osztozott, itt a legnagyobb plusztámogatás Eger TOP-6.1.4-es turisztikai projektjéhez érkezik, 400 millió forintos kerettel.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában