Adomány

2022.12.05. 08:15

Van egy felesleges plüssöd? Tedd vele emlékezetessé az egri kórház gyermekeinek karácsonyát

Ha Te is szebbé varázsolnád az egri Markhot Ferenc Kórház Gyermekosztályán gyógyuló gyermekek karácsonyát, akkor nem kell mást tenned csak a kijelölt helyen megválnod a már kinőtt, rég elfelejtett plüssfiguráktól.

HEOL

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Az Egererdő Zrt. csatlakozott a Szelíd Motorosok a Zaklatások Ellen szervezet plüssfigura gyűjtéséhez. Ez azt jelenti, hogy várják a már megunt, de tiszta, jó állapotú plüss figurákat, amelyeket a Szelíd Motorosok csapatával az egri Markhot Ferenc Kórház Gyermekosztályán gyógyuló gyermekekhez juttatnak el. 

Hol tudom leadni a plüssöket? 
Az adománygyűjtő ponton, vagyis az Egererdő Zrt. Központjában, a 3300 Eger, Kossuth Lajos u. 18. szám alatt. Egészen hétfőtől csütörtökig 8-16 óra között, illetve pénteken 8-tól 14 óráig.

Mint ahogyan az a Szelíd Motorosok a Zaklatások Ellen Facebook bejegyzésében olvasható, az előző évekből leszűrt tanulságuk az, hogy a gyűjtőpontok, adományt fogadók részéről szükséges egy ellenőrzés miután átvették a plüssöket. Ugyanis rengeteg szakadt, koszos adomány is érkezik, amik nem csak, hogy nem higiénikusak, de a félig leszakadt szemek, gombok veszélyesek is lehetnek a pici hősökre. Kérik, hogy a segíteni akarók figyeljenek erre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában