Híres

2023.01.15. 17:48

Forgalmas volt az év első egri régiségvására, bár illusztris vendéggel nem találkoztunk

Kincseket rejt az egri vásár annak, aki szereti a régit – járt már itt Lévai Anikó is.

Sz. M. L.

Hatalmas választék volt most is

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Vasárnap tartották az első egri régiségvásárt ebben az évben. Nyüzsgő forgatag fogadta már a reggeli órákban a látogatót a Bazilika mögött, a buszpályaudvar mellett, a Városfal utcában és a parkolóban is. Rendszerint reggel hattól délután négy óráig vannak kint az árusok, tudtuk meg.

Galyó Béla szervező úgy fogalmazott, hogy mára az ország egyik legnagyobb vásárává nőtte ki magát, s kivételes és egyedülálló hangulatát a remek helyszín és az ország szinte minden részéből érkező, több mint száz árus garantálja. Tavaly nyáron például Lévai Anikó jogász, Orbán Viktor miniszterelnök felesége, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat alapító tagja, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete is ellátogatott az vásárba. A múlt hét utolsó napján az a szóbeszéd terjedt, hogy a januári alkalomra Orbán Viktor miniszterelnök is ellátogat, ennek lehetőségét Galyó Béla sem zárta ki. A miniszterelnök érkezéséről végül nem értesültünk, de azok számára, akik szeretik a régiségeket, halmokban álltak a kincsek. 

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában