Vezetékjavítás

2023.01.20. 19:56

Több utcát is lezárnak az egri Leányka utca környékén

Ivóvízvezeték javítása miatt forgalomkorlátozást vezetnek be a városban – közölte pénteken az egri önkormányzat.

Sz. M. L.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Azt írták, hogy a Leányka utca elején és a Szabó Sebestyén utcában az ivóvízvezeték meghibásodott, ezért egyes ingatlanoknál elöntést okoz. A vezeték a Leányka utcai ívóvíz medence egyik töltővezetéke, meghibásodása illetve lezárása a város vízellátását veszélyezteti. A Heves Megyei Vízmű Zrt. a javítás előkészületi munkáit megkezdte, a környéken a jövő héttől forgalomkorlátozásra kell számítaniuk az autósoknak. A kivitelezés két ütemben zajlik, így időbeli eltolással két forgalmi rend lesz érvényben az érintett területen.

A hibaelhárítás első ütemében félszélességben lezárásra kerül a Leányka eleje a Bástya utcától a Leányka u. 1/b-ig és teljesen lezárják kerül a Gárdonyi utca eleje az 1.sz. előtt. A Leányka utca félszélességben lezárt szakasza egyirányú lesz a Bástya út felől a Diófakút út irányába, a Diófakút út felől a Leányka zsákutca lesz. A Diófakút úton a várható forgalomnövekedés miatt tilos lesz megállni. A második ütemben az első ütem lezárásai megszűnnek és teljesen lezárják a Szabó Sebestyén utca az 1.számtól a 11. számig. A hibaelhárítás és a forgalmirend-változás tervezett kezdete január 25. reggel 8 óra, a tervezett vége február 10. 16 óra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában