Személyi változás

2023.01.06. 15:41

Új főmérnök a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóságnál

Korábban a karcagi szakaszmérnökségen dolgozott.

M. H.

Az új főmérnök hatáskörébe tartozik a kiskörei vízlépcső és az erőmű is

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Harsányi Gábor személyében 2023. január elsejétől új műszaki igazgatóhelyettese (főmérnöke) van a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóságnak. A 39 éves szakember eddig a karcagi szakaszmérnökséget irányította.

Harsányi Gábor az új főmérnök
Forrás: Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság

A végzettségét tekintve okleveles építőmérnök 2004-ben kezdte meg vízügyi szolgálatát a karcagi szakaszmérnökségen. 2010-tól vízgazdálkodási csoportvezető, 2012. október 1-től szakaszmérnök helyettes, majd 2014. november 24-től szakaszmérnök volt. Helyét, feladatait Sólyomvári Szilárd vette át, ettől az évtől ő vezeti a karcagi szakaszmérnökséget.  

Németh Miklós szakaszmérnök nyugdíjba vonulása miatt a szolnoki szakaszmérnökség élén is személyi változás történt: január 1-től a régebben ezen a szakaszon szakaszmérnök helyettesként is dolgozó Horváth Lajos irányítja az egységet. Okleveles építőmérnök és mérnök-közgazdász végzettségű kollégánk 2005 óta dolgozik az igazgatóságon, 2016-tól pedig műszaki igazgatóhelyettesi feladatokat látott el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában