Tájékoztatás

2023.01.09. 13:00

Változások a távhőszolgáltatásban Gyöngyösön

Sz. Sz. I.

Január 15-től a távhőszolgáltatásban az eddig ingyenesen végzett, alapdíjban nem szereplő munkák fizetőssé válnak, tájékoztatott a Városgondozási Zrt. 
Közlésük szerint egy fűtési szezonban a szabályok szerint egy fűtésindítás, illetve leállítás ingyenes. Adott idényben, a fűtés újraindításának és leállításának ára alkalmanként 20 ezer forint plusz áfa. A hőközponti szabályozóműszerek beállításainak módosítása fűtési szezononként egyszer ingyenes. Az újbóli módosítás ára alkalmanként 15 ezer forint plusz áfa. A számlát a társasháznak, illetve kezelőjének küldik. 


A társasházi lakók egyénileg írásban megrendelhetnek a cégtől radiátorszerelvény-javítást, illetve fűtőtest-légtelenítést, amelynek a díja esetenként nyolcezer forint, amit a fogyasztó részére számláznak ki. A fűtési rendszer központi légtelenítését továbbra is az alapdíj tartalmazza, éppen ezért a Városgondozás Zrt. nem számol fel erre külön költséget. A fűtési rendszer ürítése fűtési szezonon kívül 16 ezer forint plusz áfa, fűtési szezonban 32 ezer forint plusz áfa lesz. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában