Adózás

2023.02.25. 09:00

A gyermekekért dolgoznak Nagytályán

Sz. M. L.

Az önkormányzat felhívta a figyelmet, hogy már lehet támogatni a helyi Gyermekekért Alapítványt adó egy százalék felajánlásokkal. 

– Még 2020 tavaszán a Nagytályai Szivárvány Óvoda Szülői Munkaközössége és az óvoda vezetése azzal a céllal hívta életre az alapítványt, hogy az óvodai nevelést, az oktatás feltételeinek javítását, valamint a szociálisan rászoruló gyermekek és családjaik támogatását szolgálja – tette közzé az önkormányzat. Az alapítvány célja továbbá az óvodai nevelési és képességfejlesztő tevékenység, a felzárkóztatás és a tehetséggondozás támogatása. Szintén tevékenységükbe tartozik készség- és képességfejlesztó eszközök beszerzésének, és ezzel kapcsolatos szakemberek munkájának finanszírozása, oktatási eszközök, játékok vásárlása, illetve az óvoda épületének és a hozzá tartozó udvar állagvédelmének, épület- és be­rendezésbővítésének, korszerűsítésének, valamint a gyermekétkeztetés támogatása is. 

Szintén céljuk a szociálisan rászoruló gyermekek és ­családjaik támogatása, az óvodapedagógusok szakmai továbbképzésének előremozdítása. 
 

Címkék#adó 1%

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában