Nem jár plusz költégekkel

2023.02.27. 12:45

Bővítik a hajléktalan-gondozót Gyöngyös térségében

Öttel több személy veheti igénybe a hajléktalan-gondozót Gyöngyösön.

Sz. Sz. I.

A jelenleg engedélyezett huszonöt férőhelyet harmincra bővítik

Forrás: Google Maps

A jelenleg engedélyezett huszonöt férőhelyet harmincra bővíti a Kistérségi Humán Szolgáltató Központ (KHSZK) a gyöngyösi hajléktalan-gondozóban, erről határozott a Gyöngyös Körzete Kistérség Többcélú Társulása az elmúlt heti tanácskozásán. 

– Pár év tendenciája alapján azt látjuk, hogy megemelkedett a hajléktalanok nappali melegedőjét igénybe vevők száma. Tavaly úgy gondoltuk, érdemes az évet kivárni, hogy a járvány enyhülése után ez a trend változik-e, de maradt a növekedés. Ez nyilván a bevételi oldalt is erősíti, de a kiadások szempontjából szakmai és személyi feltételek módosítását nem igényli. Remélhetőleg minél hamarabb lezajlik az engedélyezési eljárás is – foglalta össze Maka Piroska, a KHSZK igazgatója. 

Maka Piroska a fórumon egyúttal felhatalmazást kapott a társulási tanácstól arra is, hogy az eddigi mobiltelefon-szolgáltatóval a flottaszolgáltatásról szerződés kössön. Mint az igazgatónő elmondta, a jelenlegi szolgáltató a régi partneri kapcsolatra hivatkozással jobb árajánlatot adott az eddiginél.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában