Tisza-tó

2023.02.14. 13:41

Hamarosan újra kinyit a díjazott ökocentrum

Megszépülve várják a látogatókat.

F.-V. E.

A Tisza-tavi Ökocentrum hamarosan újranyit

Forrás: Havran Zoltán/Magyar Nemzet

A nemrégiben a Heves Megye Zöldgazdaságáért díjjal kitüntetett Tisza-­tavi Ökocentrum a honlapján tájékoztatta látogatóit, hogy a szokásos éves karbantartás és felújítás miatt március 10-ig nem látogatható a létesítmény. 

– A munkálatok során arra törekszünk, hogy a nyitáskor Európa legnagyobb édesvizű akváriumrendszere, kiállításaink, bemutatóink megújulva, megszépülve várják és fogadják újra látogatóinkat. Úgy tervezzük, hogy március 11-én 10 órakor újra megnyitjuk kapuinkat az érdeklődők előtt – közölték. 

Ahogy az a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara méltatásában is szerepel, az európai viszony­latban is ritkaságszámba menő látogatóközpontban modern, interaktív szemlélettel, játékosan mutatják be egyebek között a hazánk második legnagyobb tavának, a Tisza-tónak a gazdag élővilágát és természeti kincseit, melyeket március 11-től az ökocentrumba látogatók is megcsodálhatnak. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában