Díjátadó

2023.02.01. 18:58

Ötszázmillió forinttal nőtt az egri adóbevétel + fotók

Köszöntötték a nagyadózókat az egri városházán.

Sz. M. L.

Dr. Bánhidy Péter, Montvai Zsolt, Laczkó István és Mirkóczki Ádám

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

– Az egész város nevében szeretném kifejezni köszönetünket és nagyrabecsülésünket azért a sok munkáért, amelyet önök elvégeznek – mondta Mirkóczki Ádám polgármester szerdán a városházán a nagyadózók köszöntésén. – Az ezáltal jutó lehetőségeket és forrásokat kötelességünk a legjobban felhasználni. Ugyanakkor a legfontosabb, hogy önök értéket teremtenek, önök adják a társadalomnak a megélhetést és az egzisztenciát – tette hozzá. Ismertette, a tavalyi helyi adóbevétel immár jóval több mint egymilliárd forint, az előző évit ötszáz millió forinttal haladta meg, ám még így is négyszáz millió forinttal kevesebb mint a 2019-es. 

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kezdeményezésére 2008-ban alapított Pro Agria díjakat is átadta dr. Bánhidy Péter és a polgármester. A közgyűlés döntése szerint gazdasági szakmai díjban részesült a AUTOMOBIL-EGER-97 Kft. illetve a Berill R Belsőépítészeti Kft. Előbbi megalakulásának 25 éves évfordulóját ünnepli, s Egerben a Volkswagen Márkakereskedést üzemelteti. A cég vezetője Montvai Zsolt nem csak munkaadóként, de a szakmai képzésekben is aktívan közreműködik. Az idén 30 éves belsőépítészeti vállalkozás ügyvezető tulajdonosa Laczkó István a Rotary Club tagjaként segítette önkéntes munkával a várost.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában