Egri civilek

2023.02.09. 21:07

Pénteken randevúznak az egri civilek és előkészítették már a fórumot is

Pénteken tartják a Civil Randevút.

M. H.

Az Egri Civil Kerekasztal (ECK) szerdán ülésezett a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége egri helyi szervezetének klubjában. Az ülésen részt vett Minczér Gábor alpolgármester és a technika segítségével a tengerentúlon Jékli Gergő, kerekasztal tag is csatlakozott. Tóth Péterné soros elnök lapunknak elmondta, a legfontosabb számukra a XXIV. Egri Civil Fórum megszervezése, ennek előkészítéséről beszéltek.

– Az esemény április 5-én lesz, a szervezés végén tartunk – mondta.

A fórum lehetőséget ad arra, hogy a változtatásokat megbeszéljék és megszavazzák. Ahogy arra is, hogy megválasszák a szervezetek képviseletét is. Ők később az ECK-ban dolgoznak egész évben – részletezte. Egerben jelenleg mintegy száz civil szervezet működik. 

Az ülésen szó esett még a pénteki Egri Civil Randevúról is, amely 17 órakor kezdődik a Hotel Unikornisban. Itt a tavalyi esztendő elismeréseit adják majd át. A jelenlévők meghallgattak és elfogadtak egy szekció beszámolót is, melyet a Generációk Összefogása Szekció készített el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában