Kiskedvenc újra definiálva

2023.02.19. 10:25

Rózsaszín pelenkában sétálgat Eta, a tyúk a gyöngyösi influenszer otthonában + videók

Nem akármilyen házikedvencet választott magának Molnár Miléna, akit aztán minden jóval el is kényeztet: Eta, a tyúk olyan jómódban él a népszerű lány mellett, amelyet sok kapirgáló társa megirigyelne.

HEOL

Molnár Miléna gyöngyösi származású influenszer egy napon úgy döntött, hogy a rövid videókat tartalmazó applikáción, a TikTokon dokumentálja Eta tyúkja nagy pillanatait. Ilyen volt az is, amikor elsőként beengedte tollas kedvencét a lakásba, természetesen pelenkában, nehogy az bepiszkítson. 

@milenamolnar tyúk a lakásban part II. 🤪😅 élvezi a felfedezést és még takarít is 👌🏻 #eta #tyuk #porszivo #tyukanappaliban #tyukoslany #baromfi #disztyuk ♬ Funny - Gold-Tiger

Eta annyira ragaszkodik Milénához, hogy még a lány Porschéjába is szeretett volna beszállni. 

@milenamolnar Tudom, szutykos az autó, nem kell mondani! 😅 Hihetetlen ez a tyúk, imàdom! 🥰🐓 #falu #tyuk #eta #porsche #jotyuk #baromfiudvar #elviszlekegykorre #tyukoslany #etatyuk ♬ eredeti hang - Miléna Molnár

Miléna videóira összesen közel kétmillió kedvelés érkezett eddig és több, mint 123 ezres követőtáborral rendelkezik. Eta tehát médiasztárrá nőtte ki magát, a fiatalok imádják és többször szerepelt már a kereskedelmi csatornák műsoraiban is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában