Top 100

2023.02.12. 08:04

Toplistás a mátrafüredi erdészeti technikum

A technikumok 100-as listáján a 79. helyet foglalja el a mátrafüredi iskola.

Sz. Sz. I.

2022 09 29 - XI. Mátrai Erdészeti Nyílt Nap a Mátra Erdészeti, Mezőgazdasági és Vadgazdálkodási Szakképző Iskola és Kollégiumban - Mátrafüred - Czímer Tamás - Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czimer Tamas

Heves vármegyéből egyedüliként a mátrafüredi Északi ASzC Mátra Erdészeti Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium szerepel az Innovatív Képzéstámogató Központ (IKK) magyarországi technikumokat rangsoroló 100-as listáján, tájékoztatott a tanintézmény. Közlésük szerint a 79. helyen rangsorolták őket a legjobbak között. Az erdészeti iskola a közleményében kitér arra, hogy a TOP 100-as lista a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal közhiteles adatai alapján, a tanulók bemeneti és képzési-kimeneti teljesítményének, az intézmények oktatói létszámának és digitális ellátottságának figyelembevételével készült. Az elemzés vizsgálta, hogy a tanulók milyen tanulmányi eredménnyel érkeznek az intézményekbe, hogyan aránylik az évismétlők száma az intézmény tanulói létszámához, és milyen eredménnyel teszik le az érettségi vizsgát, tette hozzá az iskola.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában