Közlekedés

2023.02.03. 08:19

Változik a vonatok menetrendje Hevesben is

Február elejétől módosítja egyes vasútvonalak menetrendjét a MÁV-START, hogy az utasok számára még kedvezőbb, rugalmasabb legyen az utazás.

HEOL

A decemberi menetrendváltás óta beérkezett utasjelzések, lakossági észrevételek, valamint szakmai döntések alapján a vasúttársaság február elejétől néhány vonalán módosítja a menetrendeket – tájékoztatta portálunkat a MÁV-Volán-csoporttal. 

Mint írták, az Építési és Közlekedési Minisztériummal közösen vizsgálják a menetrend további fejlesztési lehetőségeit, melyeket a szokásos évközbeni korrigálások alkalmával fognak életbe léptetni.

Heves vármegyét érintő változások

Szombattól a Hatvanból Somoskőújfaluba 6:12-kor induló személyvonat (5812) 4 perccel, a munkanapokon Somoskőújfaluból Hatvanba 5:12-kor induló vonat (5839) pedig 3 perccel korábban közlekedik február 4-től Hatvan és Apc-Zagyvaszántó állomások között, így a főváros felé biztosítható csatlakozás a Hatvanból 6:43-kor továbbinduló 509-es számú InterRégió vonatra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában