Együttműködési megállapodás

2023.03.22. 13:55

A műsorkészítés minden területével megismerkedhetnek az egri hallgatók

Az Antenna Hungária Zrt-vel kötött megállapodást az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem.

M. H.

Dr. Pajtókné Dr. Tari Ilona rektor, EKKE és Papp-Gerlei Gyöngyvér vezérigazgató-helyettes, Antenna Hungária Zrt.

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem és az Antenna Hungária Zrt. együttműködési megállapodást kötött egymással szerdán. Dr. Pajtókné dr. Tari Ilona, az egyetem rektora hangsúlyozta, mindig az a céljuk, hogy olyan diplomát adjanak hallgatóik kezébe, mellyel megállják a helyüket a munka világában.

– Az itt tanulók számos gyakorlaton vesznek részt, arra törekszünk, hogy már az itt töltött évek alatt olyan tudást szerezzenek, hogy kikerülve innen tényleges munkát tudjanak végezni – tette hozzá. Így van ez a a Mozgóképművészeti és Kommunikációs Intézetben is. Papp-Gerlei Gyöngyvér, az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgató-helyettese kifejtette, a hallgatók a náluk töltött szakmai gyakorlaton megismerkedhetnek a műsorgyártás teljes spektrumával.

Dr. M. Tóth Éva egyetemi tanár, a Mozgóképművészeti és Kommunikációs Intézet vezetője is a gyakorlatok fontosságáról szólt, illetve arról, hogy az Antenna Hungáriával már eddig is volt kapcsolatuk, ezt tették szerdán hivatalossá, majd a felek aláírták az együttműködési megállapodást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában