Mesteri

2023.03.05. 09:41

Belopakodott az amerikai híroldalra Komka Péter fotója

Ismét felfigyelt a The Washingtonpost Komka Péter fotójára. A Salgótarjánban élő MTI fotósra Heves megye sajtódíjasaként is büszkék lehetünk.

A Hold, a Jupiter és a Vénusz Komka Péter felvételén

Forrás: Komka Péter

Az elmúlt héten a Hold, a Vénusz és a Jupiter együttállását figyelhették meg a szerencsések az égbolton, míg március 1-jén és 2-án a Jupiter és a Vénusz együttállásában lehetett gyönyörködni a világ minden pontján.

Az égi jelenségekről természetesen a nemzetközi sajtó is hírt adott a The Washington Post például Komka Péter felvételével illusztrálta cikkét. A többszörösen díjnyertes, Hevesben is gyakorta dolgozó fotóriporter február 22-én, Salgótarján közeléből fotózva készítette a látványos felvételt a hármas együttállásról. Facebook oldalán így kommentálta a hírt:  Rétikereszt belopakodott a The Washington Postba. 

Nem először fedezhetjük fel Komka Péter képeit a nagy amerikai hírportál oldalán. Legutóbbb 2022. januárjában például egy drónfelvétele került a salgótarjáni környéki havas tájról a hét legjobb képei közé. 2022 januárjában a nool.hu így írt erről: A válogatásba többek között spanyol, bangkoki és kínai fotó is bekerült. Komka Péter, az MTI Nógrád megyei fotóriportere még december 26-án készítette a képet drónnal, a felvételen a csodás havas táj. A legnagyobb példányszámú amerikai lapnál is felfigyeltek a fotóra, így bekerült a hét legjobb 10 felvétele közé.

Péter képeit gyakorta portálunkon is felfedezhetik olvasóink. Legutóbbi sikeréről itt írtunk:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában