Média

2023.03.23. 12:07

Bővül a Gyöngyösi Médiaközpont portfóliója

Az új weboldal aktuális és naprakész híreket tartalmaz Gyöngyös és környéke legfrissebb történéseiről.

Sz. Sz. I.

Az itt élők számára a közösségi média mellett az online oldalak jelentik a legfőbb tájékozódási pontot

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Gyöngyös Ma néven hírportált indított a Gyöngyösi Médiaközpont, adta hírül a város önkormányzata. Közlésük szerint a weboldal aktuális és naprakész híreket tartalmaz Gyöngyös és környéke legfrissebb történéseiről, legyen az közélet, bulvár, sport vagy éppen gazdasági információ. 

A városháza arról is tájékoztatott, hogy Minden legyen egy helyen – ez volt a mottója a Gyöngyös Ma hírportál létrehozásának. Szabó Attila, a Gyöngyösi Médiaközpont ügyvezetője szerint amikor tavaly felmérték a Gyöngyösön élők médiafogyasztási szokásait, világosan kiderült, hogy az itt élők számára a közösségi média mellett az online oldalak jelentik a legfőbb tájékozódási pontot. Ez a médiatípus azonban mostanáig hiányzott a város eszköztárából: bár a gyongyos.hu honlap tartalmaz hírszolgáltatási funkciókat, azonban ez – hivatalos jellegéből adódóan – nem alkalmas maradéktalanul a hírigények kiszolgálására. Ezt a hiányt pótolja a fél évnyi fejlesztés után stílszerűen a magyar sajtó napján útjára indított híroldal.

Az önkormányzat közleménye kitér arra is, hogy a hírportállal teljessé vált a Gyöngyösi Médiaközpont digitális portfóliója.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában