Mulatság

2023.03.01. 10:24

Lezárták a helyi báli szezont a mezőtárkányiak

Az adományokból befolyt pénzt a közösségi életükre fordítják.

S. S.

Az iskolások kezdték a farsangolást

Forrás: HMH

Februárban előbb a helyi iskola diákjai, hozzátartozók, tanáraik, szombaton a Gyöngyvirág Nyugdíjas Klub tartotta meg farsangi rendezvényét, lezárva a báli szezont. Az eseményen tombolából és adományokból bevétel is keletkezett, erről kérdeztük Mándics Krisztinát, aki részese volt a szervezésnek. Szavai szerint soha nem látott – az ötszázezer forintot is meghaladó – bevételre tettek szert. A befolyt pénzt gyermeknapra, s további rendezvényekre használják majd fel. 

A nyugdíjasok a világjárvány miatt három év után rendeztek ismét jelmezes bált, amit a klub tánccsoportja nyitott meg palotás táncával. A tíztagú csoport csodálatos ruhakölteményben lépett fel, táncukkal nagy sikert arattak, majd következett a jobbnál jobb, ötletes jelmezesek bevonulása. Az ízletes vacsora elfogyasztása után a felhőtlen szórakozásé, táncé volt a terep. 

A jó hangulatról Tóth Róbert gondoskodott Mezőszemeréről. A klub vezetése és tagsága úgy tervezi, hogy a bál bevételéből programokat szerveznek, s a klub működésére fordítják. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában