Sulizsák

2023.03.09. 21:00

Újrahasznosítás: március végéig gyűjtik a használt ruhákat, cipőket Pétervásárán

A pétervásárai iskola is csatlakozott a Sulizsák programhoz. Kilónként ötven forint jár a leadott holnikért. A bevétel az iskola számlájára kerül.

B. K.

A Pétervásárai Tamási Áron Általános Iskolában március 27-ig ruhagyűjtési akciót szerveznek az újrahasznosítás jegyében. Az akció keretében bárki beviheti otthonról a program előírásának megfelelő, már nem használt ruhákat, cipőket. A tanulóknak igény esetén zsákot biztosítanak a gyűjtésre, de saját zsákban is be lehet vinni. 

Az intézmény a begyűjtött ruhákért kilónként ötven forintot kap a szervező cégtől. Tanítási napokon 8-16 óráig lehet leadni a portán a zsákokat. Fontos, hogy egy zsák maximum tíz kilogramm lehet.
Ezeket tudják elfogadni begyűjtéskor: női, férfi és gyerek ruhadarabok, összepárosított cipők, kézitáskák, sapkák, kalapok, sálak, fehérnemű, zokni, lepedő, függöny, törölköző.

Amit nem tdnak elfogadni a begyűjtéskor: paplan, takaró, párna, szőnyeg, fürdőszobai szőnyegek, szakadt, lyukas, koszos, nedves darabok, munkaruházat, textil darabok, anyagdarabok. 

További részletek és információk az iskola vezetőségétől kérhetők illetve sulizsak.hu weboldalon olvashatók.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában