Szerencsés eb

2023.04.28. 16:00

Magára hagyva vonatozott a kölyökkutya, befogadta az egri rendőr + videó

Kalandos napokon van túl Héra, akit egy Eger felé tartó vonaton találtak meg, majd végül az Egri Rendőrkapitányság őrmestere fogadta magához.

F. V. E.

az Egri Rendőrkapitányság járőre, őrmestere, Németh Nikoletta és kedvence, Héra

Forrás: Beküldött/Soltész Bálint

Olvasónk jelezte portálunknak, hogy egy Budapest és Eger között közlekedő vonaton kóbor kutyust láttak, s az egri vasútállomáson dolgozók intézkedtek a sorsáról. 

Utánajártunk az esetnek, és Soltész Bálinttól, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől megtudtuk a részleteket. 

– A Budapest és Eger között közlekedő intercity vonaton találtak egy kutyát a napokban. Az állat az egri vasútállomáson töltött egy éjszakát az ott dolgozókkal, akik értesítették a rendőrséget. Mivel egyik menhely sem tudta fogadni, és chipje sem volt, így az Egri Rendőrkapitányság járőre, őrmestere, Németh Nikoletta fogadta be magához – mondta el portálunknak Soltész Bálint, akitől azt is megtudtuk, az őrmesternek már van egy örökbefogadott kutyája, így a kis vasutas a második mentett kedvence lesz. Az új eb a Héra nevet kapta, és köszöni szépen, jól érzi magát új gazdájánál. 

Nem ez volt az első eset, hogy egyenruhások fogadtak be kutyát, ahogy arról már beszámoltunk, Popi is gazdára talált Egerszóláton, Varga Dániel főtörzsőrmester személyében. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában