Felújítás

2023.04.21. 12:25

Korszerűsített illemhelyek szolgálják az utasokat a gyöngyösi vasútállomáson

A MÁV Zrt. és a gyöngyösi székhelyű Vamav Kft. végezte a felújításokat.

Sz. Sz. I.

A MÁV Zrt. és a Vamav Kft. képviselői a műszaki átadás-átvételen

Forrás: MÁV Zrt,

A gyöngyösi vasútállomáson ünnepélyes keretek között tartották meg szerdán a MÁV Zrt. és a gyöngyösi székhelyű Vamav Kft. képviselői a hibaelhárításon átesett vizesblokkok műszaki átadás-átvételét. 

A vasúttársaság portálunkhoz eljuttatott közleményében az áll, hogy a gyöngyösi vasútállomáson 2022 januárjában kezdte meg a munkálatokat a Vamav Kft. Az utazóközönség által használt női és férfi illemhelyiségek teljes egészében megújultak. A munkálatokat a Vamav Kft. finanszírozta. A munkavégzés ideje alatt a MÁV Zrt. a szükséges segítséget folyamatosan biztosította. Ezt követően kezdődtek meg a személyzeti vizesblokkok hibaelhárítási munkái, melyek során kiemelt figyelmet fordított a MÁV Zrt. a mozgáskorlátozott utasokra. 

A munkálatokat a MÁV Zrt. sajáterős kapacitás igénybevételével végezte, mely során a folyamatos ellenőrzés és az érintett szakterületek szakmai képviselete biztosított volt. A munkák során az elektromos és közmű vezetékeket javították, s ezt követően a burkolatok, álmennyezet és a vakolatok hibaelhárítása valósult meg. Végül beépítették a szerelvényeket, kiemelt figyelemmel a mozgáskorlátozott WC kialakítására vonatkozó előírásokra, fogalmazott a vasúttársaság.

A szerdai műszaki átadás-átvételen megjelent többek közt Romanszky Péter, a MÁV Zrt. Ingatlanfenntartási Igazgatóság igazgatója, Tóth János, a Miskolci Pályavasúti Területi Igazgatóság műszaki igazgatóhelyettese. A Vamav Kft-t Szerdahelyi Zoltán ügyvezető igazgató és Nagy Marianna HR vezető képviselte.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában