Ügyfélfogadás

2023.04.26. 11:41

Májustól újra ötnapos a munkahét a gyöngyösi városházán

November óta tartott a négynapos munkahét az energiafelhasználás mérséklése érdekében.

Sz. Sz. I.

Májustól újra lesz pénteki ügyfélfogadás a gyöngyösi városházán

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Május másodikától újra a régi ügyfélfogadási rend szerint működik a gyöngyösi közös önkormányzati hivatal, tájékoztatott dr. Kozma Katalin jegyző. Közlése szerint a hivatalban hétfőn és szerdán 7 óra 30 perctől 16 óráig, pénteken pedig  7 óra 30 perctől 13 óra 30-ig lesz lehetőség ügyintézésre. A jegyző arról is hírt adott, hogy a városrendészeten személyes ügyintézésre hétfőn: 7 óra 30-tól 9 óráig, szerdán 14-től 16 óráig, pénteken pedig 7 óra 30-tól 9 óráig lesz lehetőség.

Ahogy arról ősszel portálunkon már beszámoltunk, 2022. november 7-től a a gyöngyösi közös önkormányzati hivatalban négynapos munkahetet vezettek be. A döntésre az energiaárak drasztikus emelkedése miatt, az energiafelhasználás mérséklése érdekében, a képviselő-testület által meghozott megszorító intézkedésekkel összhangban került sor. Ezen időszakban hétfőn és szerdán bővített ügyfélfogadási időben várták az ügyfeleket. Péntekenként az ügyfélfogadás szünetelt, mivel a hivatal zárva volt. A városrendészet változatlan ügyfélfogadási rendben működött. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában