Könyvbemutató

2023.04.16. 17:54

Ötödik verseskötetét mutatja be a besenyőtelki költő

Folytatódik a közösségépítés Besenyőtelken, újabb programot szerveznek a könyvtárban. Ezúttal egy helyi költő verseskötetét mutatják be.

F. V. E.

A besenyőtelki könyvtárban egész évben számos programot kínálnak, s ezek nem csak a helyieket vonzzák, gyakran érkeznek  környékbeli településekről is. Kristonné Kovács Rita könyvtáros fontosnak tartja a közösségépítést, igyekszik mindig izgalmas előadókat felkutatni, hogy a kölcsönzésen túl is kellemes órákat töltsenek el az érdeklődők a könyvtárban. 

A következő programot április 18-án tartják, Petrik István Jogod van elolvasni című verseskötetét mutatják be kedden 17 óra 30-tól. A rendezvény a helyi önkormányzat támogatásával valósul meg. 

– Rendszeresen bemutatjuk Petrik István legújabb műveit a könyvtárunkban. Biológia-földrajz szakos tanárként végzett, ám nem csak reál beállítottsága van. A Jogod van elolvasni című könyve már az ötödik, ami nem meglepő, hiszen nagyon termékeny költő, napi szinten ír új verseket – mondta el portálunknak Kristonné Kovács Rita, akitől azt is megtudtuk, hogy Petrik István nagyon kötődik szeretett szülőfalujához, Besenyőtelekhez. Az alkotó mindig nagy szeretettel beszél a szüleiről, testvéreiről, családcentrikus és érzékeny ember. Érzései alapként szolgálnak a költeményeihez, rendszeresen megörökíti azokat a verseiben.

(Főoldali képünk illusztráció Fotó: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában