Köszönet

2023.04.23. 14:22

Remek hangulatú esten találkoztak a SZETA önkéntesek

Jól érezték magukat azok a SZETA önkéntesek, akik a minapi baráti találkozón egymással is jobban megismerkedtek.

B. K.

Az alapítvány vezetői már régóta tervezték, hogy önkénteseik számára közös találkozót szerveznek

Forrás: Farkas Gábor

A SZETA Egri Alapítványa munkáját mintegy tizenöt önkéntes segíti rendszeresen, és további hat-nyolc önkéntes kapcsolódik be alkalmanként tevékenységeikbe. Teszik ezt évek óta fizetség nélkül, szabadidejük terhére. 

Dr. Farkas Zsuzsannától, a szervezet vezetőjétől megtudtuk, nagyon sokat köszönhetnek az önzetlen segítőknek, akik segítenek az adományponton, a tanodai foglalkozásokon, szabadidős programjaikon, rendezvényeiken, jótékonysági vásáraikon. Ha kell, ruhát válogatnak, adományokat pakolnak össze, elkísérik a gyerekeket a játszótérre, bábszínházba, adományokat szerveznek és juttatnak el az alapítványhoz, számítógépeket javítanak, kezelik a honlapot, bekapcsolódnak pályázataik írásába. Ételt osztanak, játszanak a kicsikkel, vagy süteményekkel lepik meg őket. Ott segítenek, ahol tudnak és amihez értenek. 

Az alapítvány vezetői régóta tervezték, hogy önkénteseik számára közös találkozót szerveznek, amelyen jobban megismerhetik egymást a segítők. Április 15-én délután közösségi házukban zajlott a jó hangulatú ismerkedés. 

A pohárköszöntők után Szécsi Emese pszichológus tartott izgalmas tréninget a jelenlevőknek, amelyen megtalálták a közös kapcsolódási pontokat és célokat, miközben egymást is jobban megismerték. Az est jó hangulatú vacsorával, beszélgetéssel zárult.

Dr. Farkas Zsuzsanna hangsúlyozta, hálával tartoznak minden önzetlen segítőjüknek, akik nélkülözhetetlen, kitartó munkát végeznek a szervezetben. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában